Yerus is erg leergierig en daar bovenop enorm betrokken bij dieren en dat merk je in alles wanneer ze een shoot doet.
Yerus heeft een geweldig oog voor detail en het vrijwel eindeloze geduld dat nodig is om met dieren te kunnen werken. Die combinatie maakt dat Yerus zowel hele leuke spontane actie foto’s als hele goede geposeerde foto’s maakt.

Mijn zwart-witte pup Zelda is inmiddels drie keer door Yerus op de foto gezet, twee keer omdat Yerus voor een project de puppy klas waar ik met Zelda aan meedoe fotografeerde en één keer omdat ze me gevraagd heeft of Zelda model kon staan tbv een goed doel. Er zijn uit alledrie die shoots ongelofelijk goede grappige, stoere en zelfs een paar brave foto’s gekomen, die allemaal kwalitatief heel goed zijn.
Het feit dat Yerus zowel actiefoto’s als studiofoto’s kwalitatief goed kan neerzetten waar het onderwerp een bewegelijke zwart-witte puppy is, getuigd voor mij van een begrip voor zowel de technische kant van het fotograferen (belichting, contrast) als een geweldig gevoel voor compositie in zowel het maken van de foto’s als het bewerken ervan.

Ik volg Yerus nu al een redelijke tijd op Instagram, en zowel mijn ervaringen met haar als fotografe van mijn eigen hond als de foto’s van andere honden, paarden en zelfs wilde dieren zorgen ervoor dat ik de eerstvolgende keer dat er iets leuks of bijzonders voor Zelda op touw staat ik Yerus vraag om dat vast te leggen door een shoot bij haar te boeken.

 

 

 

 

“Een goeie fotograaf”

“Maakt super mooie foto’s”

Wauw! Wat heb jij toch talent🤩

Gaaf, dat kwijl uit z’n bek, maakt echt een woeste indruk

Wow die edit!😍 doe je goed!