8 Augstus 2020

Een tijdje geleden heb ik opnieuw geld gedoneerd aan een goed doel. Deze keer was het wel 130 euro! Heb besloten om het aan Mercy Ships te geven. En wat een leuke reactie kreeg ik er van terug! Niet alleen een bedank mailtje, maar later ook nog een brief. Dat zie je ook niet altijd gebeuren dus dat is wel leuk!

 

Verder ben ik de afgelopen weken behoorlijk vaak naar Burger’s zoo geweest. Sinds deze zomer heb ik een abonnement dus ga zo vaak als het mogelijk is. Het leuke ervan is dat je geboortes gaat mee maken. En die zijn natuurlijk al helemaal leuk om te fotograferen!

4 Juli 2020

Deze ochtend lekker mogen fotograferen op de KC Deventer EO.

 

1 Juli 2020

Volgen jullie mijn instagram al? Ik zet daar vaak als eerst mijn nieuwe fotos op. En ook leuke verhalen over de fotoshoots zelf en het bewerken er van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 April 2020

K10 workingdogs

Vanaf maart 2020 tot mei 2020 loop ik stage bij https://k10workingdogs.com/ Dit geeft me ook een geweldige, nieuwe uitdaging in fotografie. Ze waren gelukkig enthousiast over de foto’s en nu maak ik regelmatig foto’s voor hun. En sinds deze week ook bij https://www.policedogs.com/   Ben echt super blij met de kansen die ik hierdoor krijg, zowel in de fotografie als in de honden.

23 April 2020

Zoals jullie gezien hebben heb ik alles op deze pagina weg gehaald. Ik was niet helemaal tevreden met wat ik er had staan. Het is ook al weer 2 jaar gelden sinds ik begon met deze website. Er zijn sinds die tijd wel wat dingen vernieuwd, maar wil het nu groter en beter aanpakken. Hopelijk bevalt het jullie!

De tijden waarin we nu leven zijn erg verwarrend voor iedereen. Ten eerste hoop ik dat jullie en je naasten gezond zijn. En ik leef met jullie mee, degene die het moeilijk hebben in deze tijden.

In overleg gaan shoots wel door. Zolang dit op veilige manieren kan gebeuren. Bij te veel risico zal ik helaas wel moet cancelen. Hopelijk kunnen we over een tijdje weer bezig met grotere projecten! Ook al moet ik wel toegeven dat ik nu ook moet grote dingen bezig ben! Hopelijk kan ik ze binnenkort laten zien.