MissYerusFotografie

Blog

 

Maandag 7 januari 2020

Als eerste nog een gelukkig nieuwjaar! Dit jaar begon al goed met een fotoshoot met de prachtige Burpe. En voor zaterdag staat er weer een shoot gepland. 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 2 september 2019

Het is alweer even gelden dat ik iets geschreven heb. Heb 2 heerlijke vakantie weken achter de rug. Heb natuurlijk ook weer heel wat foto’s gemaakt die ik jullie zeker nog zal laten zien. Verder heb ik een familie shoot gedaan. Is weer heel anders dan dieren maar was heel leuk om te doen! En mocht ik het restaurant Marlin gebruiken als locatie voor wat oefenfoto’s voor mijzelf. 

 

Verder hebben we 80 euro bij elkaar gehaald van de fotoshoots voor het goeie doel! Hiervan zal in elk geval 40 euro naar UNICEF gaan. 

 

 

 

 

 

Dinsdag 15 Juli 2019

De website weer wat verbeterd en nieuwe foto’s toegevoegd. Zal ook hier weer wat vaker schrijven. En de prijzen zijn natuurlijk veranderd dus let daar ook even op. Heb sinds een week mijn diploma binnen en kan nu lekker genieten van de vakantie. Heel veel tijd om te oefenen met fotograferen dus!

Zaterdag 18 mei 2019

Het was heerlijk weer dus last minute een fotoshoot gepland. En wat voor één! Met 4 prachtige borders. Was heel leuk weer!

 

 

 

 

 

Vrijdag 19 april 2019

De A les 

Vrijdag 12 april 2019

Vandaag naar de nieuwe eigenaar van Lady Holly geweest. Ik heb haar vroeger gereden op de manege. Ze deed het daar heel goed! Ook weer leuke foto’s gemaakt!

 

 

 

 

 

Woensdag 10 april 2019

Vandaag met Luna naar de manege geweest om een paar foto’s te maken.

Eerst met de lieve Jari en daarna wat rij foto’s met Zafra. Aan het einde ook nog even Annemijn en Naomi op de foto gezet. Was een gezellige dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 28 maart 2019

Vroeg uit de veren want sinds een tijdje zit er een bonte specht bij ons in de buurt. Vanochtend stond ik dus om 07:00 buiten en met resultaat! Stond half in de bosjes en  ben raar aangekeken door een paar vroege vogels maar het was het waard!

Zondag 24 maart 2019

Kom net terug van Bussloo. Was lekker druk en gezellig door het mooie weer. Ga nu bezig met de foto’s dus die zullen er ergens vandaag wel op komen te staan. Zitten zeker een paar plaatjes van honden tussen! Vandaag ook 2 bijzondere honden gezien met prachtige blauwe ogen!  Die mochten dus zeker niet missen. De foto’s komen in de galerij te staan onder het kopje honden en dan gelijk bovenaan.

Geniet van je zondag!

 

Zaterdag 17 februari 2019

Vandaag hadden we echt geluk met het weer! We zijn het bos ingegaan naar een klein watertje. De zon scheen mooi door de bomen. Een geslaagde fotoshoot!

Donderdag 24 januari 2019

Deze middag had ik 2 wintershoots staan. De eerste was met een golden en een mix golden. De 2de was met een prachtig paard. Ze was 3,5 jaar en nergens bang voor. En super lief! 

Zaterdag 19 januari 2019

Zondag 13 januari 2019

Vandaag hadden we een hondenclub wandeling. Na af loop nog wat gedronken en gegeten met elkaar. Er was ook een leuke Poedel puppy bij en die kon natuurlijk niet missen tussen mijn foto’s!

Dinsdag 11 December 2018

Super leuk wat deze kunstenaar heeft gedaan! Ze heeft de zebra foto van mij nagetekend. Ze maakt in 3 minuten illustraties en vroeg of ze mijn foto mocht gebruiken. Super mooi geworden!

 

 

 

 

 

Zaterdag 1 December 2018.

Vandaag heb ik mijn camera weer eens mee genomen naar de hondentraining op de KC Deventer EO. Het eerste uur was een puppy groep. Super leuk! Allemaal verschillende hondenrassen en super leuke combinaties! Het tweede uur liep ik zelf Agillity maar heb ook wat foto’s kunnen maken.

no images were found

 

© 2020 MissYerusFotografie

Thema door Anders Norén